סדנת בישול היא אמצעי יעיל ומענג להעברת תכנים מגוּונים במסגרת השתלמות ארגונית, או שדרוג מהנה לכל סוגי הפעילויות.
בית דניאל מציע שני סוגים של סדנאות בישול שאפשר להתאימן למשך הזמן ולתקציב הנדרשים:
סדנת בישול ככלי להעברת תכנים מקצועיים בארגון – עבודת צוות, ניהול פרויקט, ניהול תקציב, ניהול זמן, ניהול מו"מ, תקשורת ארגונית, התמודדות עם מצבי לחץ ועוד. הסדנה מאפשרת הסרת מחסומים, התמודדות עם משימות, חשיפת פן נוסף באישיותם של עמיתים ולמידה חווייתית.
סדנת בישול חווייתית, תוך הדגשת הפן המהנה והיצירתי בעולם הקולינריה, היכרות עם טעמים ומתכונים חדשים, התנסות בהכנת מנות חדשות ולמידת סודות ממטבחו של השף של בית דניאל.
בית דניאל מספק למשתתפים מתכונים, וכן את כל החומרים והציוד הנדרשים לצורך הסדנה והעבודה המשותפת של השף עם היועצים הארגוניים/המנחים של הסדנה.
במסגרת הסדנה אפשר ללמוד גם עיצוב שולחנות אוכל ואירוח לקוחות או מוזמנים של הארגון