קורס הריון ולידה- מכללת מעיינות

מרצה ראשית, מרכזת קורס ומנהלת מגמת הריון ולידה: שרה משולמסון

3 מקצועות בשנתיים: תומכת לידה, מדריכה ומנחת קבוצות הכנה ללידה, מלווה לאחר לידה

מבנה המסלול:

שנה א': שנה ב': הכשרה: בסיום הקורס יוענקו לעומדת בדרישות 2 תעודות:
  1. תעודת "תומכת לידה" בסיום שנה א'
  2. תעודת "מדריכת קורס הכנה ללידה" ו"תומכת ומלווה לאחר לידה מוסמכת" (פוסט פרטום) בסיום שנה ב'

משך הקורס:
מסלול הריון ולידה הינו מסלול ייחודי רב תחומי אשר מכשיר נשים לעבודה בתחום ההריון והלידה. החל מהכנה ללידה, לאורך שלבי ההריון ובחדר הלידה, מדריכות ומנחות קורס הכנה ללידה ותומכות לאחר לידה בתקופת משכב הלידה. במהלך הלימודים ייועבר ידע, יינתנו כלים ודרכים רבות ומגוונות להתמודדות בתהליך כולו ברמה הנפשית, הרגשית, הפיזית והרוחנית.
במסגרת הקורס יתקיימו שיעורים והרצאות מפי מומחים בתחום, רופאים, מיילדות ומטפלים בעלי ניסיון רב וירכשו כלים עיוניים ומעשיים תוך שימת דגש על השילוב ביניהם.

מחקרים רבים מגלים כי עבודת תומכת הלידה מקצרת בצורה משמעותית את אורך הלידה, מקטינה את הצורך במשככי כאבים, מורידה את הצורך בלידות מכשירניות וניתוחים קיסריים, מעלה את אחוזי ההנקה ובכך עוזרת להתאוששות המהירה של התינוק והאם לאחר הלידה ומורידה את אחוזי הדיכאון לאחר לידה.

הקורס הינו חוויה מעצימה לך, כאשת מקצוע לעתיד וכאישה בחייך הפרטיים ופותח דלת לתחום בו הפרנסה, הייעוד והשליחות הופכים לאחד.
קורס זה מאפשר לך לרכוש מקצוע ייחודי עם שליחות אמיתית!

תוכן הלימודים שנה א' - הסמכה לתומכת לידה:

תוכן הלימודים שנה ב'

יחידה ראשונה - תומכת לאחר לידה (פוסט פרטום)

יחידה שניה - הסמכה למדריכת ומנחת קבוצות הכנה ללידה

*תוכנית זו כפופה לשינויים

פרטים נוספים והרשמה בטלפון: 02-6510888

למידע נוסף מלא/י פרטיך
ונציג יחזור אליך בהקדם
אני מסכים/ה לקבל מידע, עדכונים ודבר פרסומת מהאוניברסיטה הפתוחה בדוא"ל ו/או מסרונים
למידע נוסף מלא/י פרטיך
ונציג יחזור אליך בהקדם